Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

3 ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ HOTEL


1) ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ  Hotel Logo Template — Stock Vector © mehibi #81117734
Είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε οτι ενδιαφερόμαστε για την κράτηση δεν την αφήνουμε να έρθει την ημερα της άφιξης. Καλό είναι μια με δυο μερες πριν να επικοινωνήσουμε μέσω e-mail ότι είμαστε στην διαθεση του πελάτη να τον υποδεχτουμε και να τον φιλοξενήσουμε όπως πρέπει. Επίσης μπορούμε να προτείνουμε και καποιες π.χ δραστηριοτητες ή εκδηλώσεις που μπορει να τον ενδιαφέρουν.

2) ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 
Μπαίνοντας στο δωμάτιο θα πρέπει να είναι καθαρό, σωστή θερμοκρασία να έχει ωραία μυρωδιά να υπάρχει το welcome drink... καθώς και μια απαλή μουσική. Όλα αυτα είναι σημαντικά γιατι ειναι η πρώτη εντύπωση του πελάτη. Και μια που ζούμε με την τεχνολογία σημαντικό είναι να έχει πολυ καλό σημα wi-fi κάποιο tablet, TV με παροχή Netflix.

3) LOBBY
Όσo για το lobby είναι χώρος της αναμονής σε καποιο σημείο που πρέπει να διαφέρει π.χ θα μπορούσε να έχει κάποιο στοιχείο που αφορά το ξενοδοχείο ώστε να προσελκύσει το ενδιαφέρον για μια φωτογραφία και στη συνέχεια να ανεβει απο τον πελάτη στα social media του  με αποτελεσμα να γινει διαφήμιση του ξενοδοχείου.

Αν όλα αυτά πραγματοποιηθούν η επιτυχία θα είναι δεδομένη!!!


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου