Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ο Τουρισμός αποτελεί αναμφίβολα μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής οικονομικής και όχι μόνο πραγματικότητας. Είναι η βασικότερη πηγή ρευστότητας και δημιουργίας θέσεων εργασίας στον τόπο μας.
Το πως βλέπουμε η πώς αντιμετωπίζουμε τον τουρίστα (επισκέπτη) είναι πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα, που χρήζει δέουσας, προσοχής και ευθύνης. Η συνολική ταξιδιωτική εμπειρία που αποκομίζει κάθε τουρίστας (επισκέπτης) επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες του τουριστικού προϊόντος, είτε αυτά αφορούν υποδομές πάσης φύσεως είτε περιβαλλοντικές παραμέτρους, καθώς ο τουρίστας (επισκέπτης) πρέπει να απολαμβάνει τις μέγιστες δυνατές υπηρεσίες και φροντίδες.
Στο σημείο αυτό ένα πολύ σημαντικό μέρος για την σωστή ανάπτυξη του τουρισμού στον τόπο μας ειναι να υπάρχει η τουριστική συνείδηση από τον κάθε εναν πολίτη ξεχωριστά που ζεί σε μια τουριστική περιοχή, έτσι ώστε να μπορέσει να συνεισφέρει στην δημιουργία της θετικής εικόνας που θα έχει ο τουρίστας (επισκέπτης) φεύγοντας ή αναπολώντας το πέρασμα του απο την περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου